SERVICIILE NOASTRE
Solutii profesionale folosind substante prietenoase cu mediul
DEZINFECTIE
Dezinfecţia reprezintă întrebuinţarea diferitelor metode pentru decontaminare cu scopul de a distruge formele adulte şi de rezistenţă a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente şi instrumente. Se folosesc agenţi fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) şi chimici. Obiectivul este de a preveni infecţiile şi bolile transmisibile.
Prin procedeul de dezinfecție, substanțele ajung în cele mai greu accesibile locuri, eliminând virușii și microbii prezenți, într-un interval scurt de timp.
Procedeul pe care-l folosim în dezinfecție și dezinsecție se numește ✅termonebulizare.✅ Prin acest procedeu se creează o particulă foarte fină (5 – 50 microni) de dezinfectant ♻️ care pătrunde în toate locurile greu accesibile unde se pot ascunde dăunătorii,
Termonebulizarea are cea mai mare rată de penetrare și oferă cele mai bune rezultate în majoritatea cazurilor
DEZINSECTIE
Dezinsecția este acțiunea de prevenire sau combatare a insectelor, denumite în limbaj de specialitate – artropode vectoare de germeni patogeni sau daunătoare. Pe lângă disconfortul igienic și vizual acestea pot transmite diverse boli cum ar fi malaria, febra galbena, maningita West Nile – transmise de tantari, febra butonoasa, boala Lyme – transmise de capuse, toxinfectii alimentare, prin bacteria E colli – transmise de muste, pesta, tifosul murin – transmise de purici s.a.
Dezinsecția, în cazul de ✅prevenție, are rolul de a bloca accesul, de a preîntâmpina dezvoltarea sau staționarea dăunătorilor în zona vizată.
În cazul de ✅combatere, dezinsecția are rolul de a eradica populația existentă de dăunători dintr-un anumit spațiu.
Dezinsecția contribuie la combaterea și prevenirea unor boli transmise de insecte și acarieni către om, făcând parte din complexul de măsuri de igienizare a mediului înconjurător.
DERATIZARE
Deratizarea este un complex de proceduri aplicate pentru reducerea sau eliminarea populatiei de soareci si sobolani in spatiile utilizate de oameni.
În afară de pagubele economice (distrugerea mărfurilor, cablajelor, mobilierului etc.) rozătoarele sunt purtători de germeni și vectori principali. Transmit numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc
